Huishoudelijke hulp Zwolle: Samantha
Werkster Samantha
Zwolle (8016)
5 - 6 jaarervaring
32 jaaroud
markeer favoriet
Huishoudelijke hulp Zwolle: Samantha

Werkster Samantha uit Zwolle

Oproep van Samantha

Hallo,

Ik ben Samantha,32 jaar jong en ben geboren en getogen in Zwolle. Een echte blauwvinger dus! :) Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Zwolle-zuid.

Na een aantal jaren thuisblijfmoeder te zijn geweest begon het bij mij ontzettend te kriebelen om weer aan het werk te gaan. Zodra mijn zoon (inmiddels 9 jaar) naar school ging heb ik mijn kans gegrepen en ben ik meteen aan de slag gegaan als huishoudelijke hulp bij een woonzorgcentrum voor ouderen. Ik deed mijn werk met veel plezier en gedrevenheid,maar het leek mij leuker om cliënten in heel Zwolle te hebben in plaats van op één vaste locatie en om ook bij mensen te gaan werken die vanwege hun drukke baan of om andere redenen niet in staat zijn om zelf huishoudelijke werkzaamheden te verrichten in plaats van alleen bij ouderen.

Sinds 4 jaar werk ik als huishoudelijke hulp bij particulieren thuis en heb ik cliënten die wonen door heel Zwolle met een leeftijdscategorie tussen de 27-75 jaar oud. Behalve het schoonmaken,biedt ik ook graag een luisterend oor aan. Maar ik vind het ook geen probleem om alleen in een huis te werken en om ervoor te zorgen dat u na een werkdag in een schoon en opgeruimd huis thuis komt. Zolang ik maar muziek mag luisteren tijdens mijn werk,met oordopjes in. Lawaai zou ik niet veroorzaken,de buren zouden mij hooguit mee horen zingen. ;)

Elk huis heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Als huishoudelijke hulp heb je een flinke dosis inzicht en organisatietalent nodig. Elk gezin heeft andere prioriteiten, poetsmaterialen en producten. Elk huis heeft een eigen gebruiksaanwijzing en het vergt intuïtie om daar zo goed mogelijk op in te spelen. De ene wil dat alles nat word afgenomen, bij de ander mag alleen de poetsdoek worden gebruikt. De ene zweert bij één product voor alle ruimtes, de andere heeft verschillende poetsproducten per ruimte. Je moet je goed kunnen organiseren, gevoel hebben voor een efficiënte tijdsindeling en prioriteiten kunnen stellen. Kortom,poetsen is niet zo makkelijk als het lijkt. En al helemaal niet als je verschillende huizen hebt met elk hun eigen gebruiksaanwijzing. Het resultaat van mijn werk is onmiddellijk zichtbaar, en dat schept voldoening voor mezelf en mijn clienten.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven zal ik zeggen dat ik een spontaan,enthousiast,hardwerkend,geordend en betrouwbaar persoon ben met aandacht voor details.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan wil ik mij graag verder aan u voorstellen in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Samantha

Werkzaamheden

 • Stoffen
 • Stofzuigen
 • Dweilen
 • Ramen lappen
 • Wassen
 • Afwas doen

Eigen vervoer

 • Fiets

Direct reageren

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Beoordelingen

Gemiddelde:
 • Beoordeling op 17-09-2017 door huishouden Lamain
  • Samantha werkt nauwkeurig en is prettig in de omgang. Ze houdt rekening met de pauzes die ze neemt en geeft goed aan wat mogelijk is in een bepaalde tijd. In goed overleg is veel mogelijk. Aanrader!
 • Beoordeling op 16-08-2017 door huishouden Elsinga
  • Samantha maakt inmiddels circa 2 jaar bij ons thuis schoon. En dat doet zij naar volle tevredenheid. Samantha is een aanpakker, werkt netjes en heeft een flexibele opstelling. Zij werkt ook zelfstandig, dus zonder dat wij thuis zijn. Dat kun je haar gerust toevertrouwen.

Op de kaart

Locatie

Woonplaats Werkster Zwolle (8016)
Provincie Overijssel
Wijk Werkster Zwolle Schelle
Buurt Werkster Zwolle Oldenelerbroek

Interesse?

In contact komen

Algemene informatie

Leeftijd 32
Geslacht Vrouw
Ervaring 5 - 6 jaar
Referenties Ja
Rijbewijs Nee

Activiteiten

Beantwoorde berichten 86%
Gemiddelde reactietijd 19 uur
Lid sinds Februari 2015
Laatste keer ingelogd

Geverifieerde Identificatie

E-mailadres Geverifieerd
Beoordeeld 2 Beoordelingen