Veelgestelde vragen werksters

Hoe kan ik huishoudelijk werk vinden?

Ben je op zoek naar huishoudelijk werk? Bekijk dan onze tips voor werksters. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je snel een schoonmaakadres in de buurt kunt vinden via Werksters.nl.

Wat verdien ik per uur?

Jij bepaalt zelf wat jouw uurtarief is. Uiteraard doe je dit in overleg met het huishouden waar jij aan het werk kunt. Werksters.nl is puur een vraag en aanbod website en staat hier dus verder helemaal buiten.

Hoe word ik betaald?

Afspraken over betalingen en dergelijke maak je met een huishouden zelf. Hier zitten wij als Werksters.nl niet tussen. Wij raden je daarom aan om even contact op te nemen met de belastingdienst, als je niet weet hoe je deze inkomsten het beste kunt opgeven. Zij kunnen jou hierin het beste adviseren.

Bekijk ook eens de regelgeving omtrent dienstverlening aan huis.

Ik ontvang geen of weinig reacties. Wat kan ik doen?

Zorg er allereerst voor dat jouw oproep er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Uitgebreide tips hierover vind je op de tips pagina.

Daarnaast kan het voorkomen dat er een huishouden niet reageert. Wij doen er als website alles aan om dit te voorkomen, maar wij zijn hierin helaas ook afhankelijk van de huishoudens.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt een nieuw wachtwoord opvragen via de wachtwoord opvragen pagina.

Ik wil mij uitschrijven voor de emailservice

Wil je geen emails meer van ons ontvangen met nieuwe huishoudens in de buurt? Je kunt jezelf uitschrijven voor de emailservice op jouw overzichtspagina.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je oproep deactiveren kan (na inloggen) via jouw oproep pagina. Kies voor de optie 'Oproep deactiveren'.

Je account verwijderen kan (na inloggen) via jouw instellingen pagina. Onderaan deze pagina staat 'Verwijder mijn account'.

Wat kost Werksters.nl?

Werk zoeken via Werksters.nl is geheel gratis voor jou als werkster. Meld je nu gratis aan!