Huishoudelijk werk Alphen aan den Rijn: Euro Dienstverlening
Schoonmaakadres Euro Dienstverlening
2dagdelen
markeer favoriet
Huishoudelijk werk Alphen aan den Rijn: Euro Dienstverlening

Bedrijf Euro Dienstverlening in Alphen aan den Rijn

Oproep van bedrijf Euro Dienstverlening!

Bij Euro Dienstverlening staat uw wens bij ons als schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn. Wij leveren diensten in hotels, scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. De diensten worden afgestemd op de behoeften en eisen van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we voor u dagschoolmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten leveren. Daarbij richten we onze werkzaamheden flexibel in om iedere dag als schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn de vereiste reinheidsnorm te behalen.
We hebben naast ons schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn 2 vestigingen in Zuid-Holland.noord-Holland Zo kunnen we altijd schoonmaak op maat aanbieden door in te spelen op lokale omstandigheden. Onze vestigingen opereren in vijf reguliere regio’s, twee mediaal regio’s en een transport regio. Door dit netwerk kunnen we solide, landelijk opererend bedrijf zijn, met de flexibiliteit van een lokale ondernemerschap. Zo zijn we bij u in Alphen aan den Rijn als schoonmaakbedrijf altijd dichtbij.
Duurzaamheid staat bij ons schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn hoog op de agenda. We doen graag binnen kantoortijden ons werk zodat u niet meer hoeft uit geven aan de elektriciteitsrekening. Daarnaast werken we 100% klimaatneutraal. Ook sociale duurzaamheid is belangrijk voor Euro Dienstverlening .Onze schoonmaakkrachten worden getraind in gastvrijheid en zijn daardoor flexibel inzetbaar. Zo kunnen we u als schoonmaakbedrijf in , Alphen aan den Rijn afhankelijk van uw wensen, optimaal van dienst zijn.voor meer informatie.

met vriendelijke groeten

Wij zoeken een hulp op

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hulp gevraagd
Geen hulp gevraagd

Wil jij hier helpen? Neem contact op

Meld je gratis aan als huishoudelijke hulp om op dit bedrijf in Alphen aan den Rijn te reageren.

Aanmelden en reageren

Contact opnemen

Samenvatting oproep

Aantal dagdelen hulp gevraagd 2

Activiteiten

Beantwoorde berichten 0%
Lid sinds Oktober 2016
Laatste keer ingelogd

Geverifieerde Identificatie

E-mailadres Geverifieerd