Huishoudelijke hulp Den Haag: Mireille
Werkster Mireille
Den Haag (2551)
> 10 jaarervaring
41 jaaroud
markeer favoriet
Huishoudelijke hulp Den Haag: Mireille

Werkster Mireille uit Den Haag

Oproep van Mireille

Goedendag!
Mijn naam is Mireille. Ik ben getrouwd met Nico,
geboren en woonachtig in Den Haag en sinds september 2011 geheel
zelfstandig werkzaam als Dienstverlener onder de Regeling Dienstverlening Aan Huis -
zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/dienstverlening-aan-huis/vraag-en-antwoord/wat-kan-ik-afspreken-met-iemand-die-ik-inhuur-voor-huishoudelijk-werk voor meer informatie.

Ik heb ongeveer 15 jaar ervaring in de Thuiszorg ( B, licht lichamelijk en/of geestelijk of psychisch gehandicapt ) en doe alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden, in wekelijkse, maandelijkse en periodieke taken, eventueel boodschappen doen, van stomerij tot apotheek, persoonlijke of lichamelijke verzorging en zelfs het bereiden van de dagelijkse maaltijd is een optie. Dit alles professioneel en met toewijding, zodat u meer tijd heeft voor u en uw gezin.

Bovenstaande taken met uitzondering van het verzorgen van huisdieren, vaatwasser, koper- en zilverpoetswerk en het extern ( buitenkant ) van de woning. Overeengekomen in overleg met u en vastgelegd in een contract. Uiteraard vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat u weet wie ik ben en ik weet wat u wilt.

Ik werk met een contract van minimaal 3 uren per keer à €16,50 per uur, indien gewenst maximaal 3 keer per week, per adres, volgens de Regeling Dienstverlening aan huis. Ik ben dus een "witte werkster" of Thuiszorg.

Dat is goed nieuws voor u, u betaalt namelijk geen belasting, geen sociale premies en u kunt ten alle tijden het contract opzeggen, zonder opgaaf van reden, met in acht name van twee maanden opzegtermijn. Ook hoeft u niet te vrezen voor hoge boetes, vanwege het in dienst hebben van een illegale werkster. Daar tegenover staat dat u de eerste 6 weken 70% loon doorbetaalt bij ziekte en jaarlijks ook 4 weken betaalde vakantie. Vervanging tijdens mijn afwezigheid is eventueel mogelijk , uiteraard tegen betaling. Ook kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om één extra werkster te laten komen, uitermate handig bij grote huizen/ gezinnen , zo is uw huis extra snel schoon! En natuurlijk een proeftijd van een maand, om te zien of het klikt. Ik werk geen "proefdagen".

Mijn referenties zijn op aanvraag beschikbaar. Gezien de functie van enkele van mijn cliënten is het belangrijk dat er met zorg en discretie met hun persoonlijke en/of werk gerelateerde bezittingen wordt omgegaan.Voor enkele van mijn cliënten werk ik al 5 jaar. Mijn clientèle bestaat met name uit business/ambtenaren en grote gezinnen en ouderen buiten de PGB/WMO. Desgevraagd bestaat wel de mogelijkheid onder deze regelingen diensten voor u te verrichten. Zo werk ik o.a. voor de oud ambassadrice voor de Staat der Nederlanden in Thailand en New York.

Mijn werkgebied is Den Haag en mijn uren vallen binnen kantoor uren, Ook kunt u gebruik maken van een zogenoemde "sleutelbrief". U behoeft niet thuis te zijn tijdens mijn werkzaamheden voor u, met alle voordelen van een schoon huis tezamen met behoud van uw privacy , quality family time zonder verstoringen.

Zoals aangegeven in mijn profiel, heb ik nog enkele uren beschikbaar voor nieuwe cliënten.
Hopelijk hoor ik snel wat van u , ik zie uit naar ons kennismakingsgesprek!

Met vriendelijke groet,

Mireille

Talen

 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Nederlands

Werkzaamheden

 • Stoffen
 • Stofzuigen
 • Dweilen
 • Ramen lappen
 • Wassen
 • Strijken
 • Boodschappen doen
 • Koken
 • Alle Sanitair
 • Keuken
 • Klein onderhoud

Eigen vervoer

 • Fiets

Direct reageren

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Beoordelingen

Gemiddelde:
 • Beoordeling op 18-05-2019 door huishouden Vincent
  • Mireille is adequaat in het opnemen van contact en komt de kennismakingsafspraak netjes na. Ze werkt via een contract waarbij het op sommige onderwerpen ontbreekt aan specifieke kennis van de inhoud. Zo hadden wij een aantal kritische vragen gesteld over uitbetaling bij ziekte en vakantie bij een frequentie van 2 keer per maand. Dit is zij gaan navragen. Bij terugkoppeling wilde mireille opeens een extra uur toevoegen ten opzichte van wat was afgesproken. Toen wij wat tijd vroegen voor onderling overleg kregen wij korte tijd later onverwachts een afwijzing via een bericht: haar man (?) en zij hadden besloten niet met ons in zee te willen. Helaas werd er geen inhoudelijke reden gegeven. We hadden zelf eveneens niet van mireille haar dienst gebruik willen maken vanwege de 4 uur die zij nodig had voor ons kleine appartement maar dit hadden we graag op een normale manier inclusief onderbouwing met elkaar willen kunnen communiceren..
  • Reactie Mireille op 11-07-2019
   Beste Vincent en Hilde,
   Getrouwde mensen bespreken alles eerst met elkaar alvorens een besluit te nemen, dat is, in een goed huwelijk in ieder geval. Bij nader inzien hebben wij besloten dat jullie appartement te smerig is om er iets fatsoenlijks van te kunnen maken met eens elke twee weken 3 uur, je kan nu eenmaal niet op de voorste rij zitten voor een dubbeltje. Mijn overige cliënten zijn erg tevreden over mij, zie overige beoordelingen en zijn bereidt genoeg tijd in te kopen, wekelijks , sommige al jaren, om mij mijn werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren zoals zij van mij gewend zijn, namelijk grondig en goed. De zgn kritische vragen heb ik beantwoord, bij terugkoppeling had jij meer tijd nodig om te beslissen. Ik heb meer uren voorgesteld, rekening houdende mer de te verrichten werkzaamheden. Je kan namelijk pas iets inschatten nadat je weet hoe een appartement er uit ziet. Het zit je kennelijk erg hoog dat jij ook afgewezen kan worden.Ik hanteer een bepaalde standaard, jij voldoet daar niet aan. We hebben niets afgesproken, noch getekend. Het verdraaien van de feiten is niet normaal en zeker niet volwassen. IK lig in ieder geval niet wakker van jullie.Het ga je goed!
 • Beoordeling op 18-02-2019 door huishouden Michèle de Waard en Willem Wansink
  • Wij zijn reuze blij met Mireille. Ze werkt zelfstandig, planmatig en ze is betrouwbaar. Alles is altijd heerlijk schoon als Mireille is geweest. Bovendien is Mireille heel handig. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.
  • Reactie Mireille op 19-02-2019
   Geachte mevrouw De Waard en meneer Wansink,

   Hartelijk dank voor uw beoordeling,
   Ik ben zeer blij verrast dit van u te horen.

   Met vriendelijke groet,

   Mireille Sandel

Op de kaart

Locatie

Woonplaats Werkster Den Haag (2551)
Provincie Zuid-Holland
Wijk Werkster Den Haag Waldeck
Buurt Werkster Den Haag Nieuw Waldeck

Interesse?

In contact komen

Algemene informatie

Leeftijd 41
Geslacht Vrouw
Ervaring > 10 jaar
Referenties Ja
Rijbewijs Nee

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 4 uur
Lid sinds Juni 2015
Laatste keer ingelogd

Geverifieerde Identificatie

E-mailadres Geverifieerd
Telefoon Geverifieerd
▒▒▒▒▒▒▒▒ 90
Beoordeeld 4 Beoordelingen